Tocanita din legume de toamna

Printeaza

Tocanita din legume de toamna din: morcovi, telina, ceapa, ulei, ciuperci, dovlecei, pudra de chilli, busuioc, sos de tomate, suc de rosii, rosii, fasole neagra, porumb, sare si piper.

Ingrediente:

  • 2 morcovi feliati
  • 2 tije de telina feliate
  • 1 ceapa tocata
  • ulei
  • 500 grame ciuperci
  • 2 dovlecei taiati in cubulete
  • 5 grame pudra de chilli
  • 5 grame busuioc uscat
  • 250 grame sos de tomate
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 kg rosii
  • 500 grame fasole neagra
  • 200 grame porumb fiert
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie incinge putin ulei si caleste morcovii, telina si ceapa. Lasa pe foc timp de 10 minute. Adauga ciupercile si dovleceii si mai lasa pe foc timp de 3 minute. Adauga pudra de chilli si busuiocul si asezoneaza cu sare si piper.

Mai lasa pe foc timp de 15 minute. Intr-o oala amesteca sosul si sucul de rosii si lasa pe foc cateva minute. Adauga rosiile taiate in cubulete, fasolea si porumbul. Lasa pe foc 20 de minute si adauga amestecul cu morcov. Asezoneaza cu sare si piper. Lasa apoi la fiert timp de 3 ore.

Tocanita din legume de toamna

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.