Tocana de vitel cu ciuperci

Printeaza

Tocana de vitel cu ciuperci din: carne de viţel, ceapa, ciuperci, cartofi, ardei gras, bulion, ulei, sare, piper.

Tocana_de_vitel_cu_ciuperci

Ingrediente:

  •  600 g carne de viţel
  •  2 cepe mari
  •  5 ciuperci mari
  •  3 cartofi
  •  un ardei gras
  •  3 linguri bulion
  •  3 linguri ulei
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

In ulei se pune la prăjit carnea tăiată cuburi, care se întorc pentru a se rumeni uniform. Se adaugă ceapa tăiată peştişori, ciupercile şi ardeiul, se amestecă şi se potriveşte gustul de sare şi piper.

Se toarnă apă şi se.lasă la fiert 30 de minute. Apoi se adaugă cartofii tăiaţi felii sau cuburi. Se lasă 20 de minute, se pune buliowul desfăcut cu apă şi se mai lasă la fiert 10 minute.

Tocana de vitel cu ciuperci

Tocana_de_vitel_cu_ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.