Telina umpluta cu carne tocata de porc

Printeaza

Telina umpluta cu carne tocata de porc din: telina, carne tocata de porc, orez, morcov, rosii, ceapa, ulei, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Telina_umpluta_cu_carne_tocata_de_porc

  • 9 teline mici
  • 200 g carne tocata de porc
  • 100 g orez
  • 1 morcov mic
  • 1 kg rosii
  • 1 ceapa
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati telinele, spalati-le si scobiti-le cu o lingurita pana cand peretii raman de circa 5 mm grosime. Amestecati carnea tocata cu morcovul curatat, spalat si dat prin razatoarea mare si cu orezul. Cu acest amestec umpleti telinele si puneti-le intr-o cratita mai adanca.

Opariti rosiile, curatati-le de pielita si dati-le pe razatoarea mare. Puneti-le apoi in cratita peste teline. Adaugati si ceapa curatata, spalata si tocata marunt. Presarati cu sare si piper dupa gust si puneti cratita in cuptorul incins. Coaceti telinele la foc potrivit 50 de minute si la final adaugati patrunjelul tocat marunt.

Serviti cate 2 teline la o portie, stropite generos cu sosul din cratita.

Telina umpluta cu carne tocata de porc

Telina_umpluta_cu_carne_tocata_de_porc

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. Valentina Negrescu

    Telina umpluta cu carne, foarte ciudat as putea spune

  2. Adriana Valentina

    Mda, si mie mi se pare extrem de ciudat

  3. Este foarte buna si nu este ciudata deloc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.