Tarta picanta cu sunca, telemea si ceapa
PrinteazaTarta picanta cu sunca, telemea si ceapa din: aluat de foi, telemea, branza de vaci, smantana, oua, suc d elamaie, ceapa, unt, sunca de parma, ruccola.
- 400 g aluat de foi
- 150 telemea
- 150 g branza de vaci
- 50 g smantana
- 2 oua
- suc de lamaie
- 400 g ceapa
- 2 linguri unt
- 8 felii sunca de Parma
- 1 legatura ruccola
Mod de preparare:
Cuptorul se încinge la 200°C. Se îmbracă în aluat o formă unsă. Se amestecă telemeaua zdrobită cu brânza de vaci, smântână, ouă, sare, piper şi suc de lămâie. Se repartizează pe aluat şi se lasă o margine liberă de jur împrejur.
Se aşază deasupra rondele de ceapă prăjită în unt; se coace 25 min. Se aşază apoi fâşii de şuncă şi ruccola.
Tarta picanta cu sunca, telemea si ceapa
Pofta buna!