Tarta picanta cu sunca, telemea si ceapa

Printeaza

Tarta picanta cu sunca, telemea si ceapa din: aluat de foi, telemea, branza de vaci, smantana, oua, suc d elamaie, ceapa, unt, sunca de parma, ruccola.

Ingrediente:Tarta_picanta_cu_sunca_telemea_si_ceapa

  • 400 g aluat de foi
  • 150 telemea
  • 150 g branza de vaci
  • 50 g smantana
  • 2 oua
  • suc de lamaie
  • 400 g ceapa
  • 2 linguri unt
  • 8 felii sunca de Parma
  • 1 legatura ruccola

 

Mod de preparare:

Cuptorul se încinge la 200°C. Se îmbracă în aluat o formă unsă. Se amestecă telemeaua zdrobită cu brânza de vaci, smântână, ouă, sare, piper şi suc de lămâie. Se repartizează pe aluat şi se lasă o margine liberă de jur împrejur.

Se aşază deasupra rondele de ceapă prăjită în unt; se coace 25 min. Se aşază apoi fâşii de şuncă şi ruccola.

Tarta picanta cu sunca, telemea si ceapa

Tarta_picanta_cu_sunca_telemea_si_ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.