Supă toscană de curcan cu parmezan
PrinteazaSupă toscană de curcan cu parmezan din: ceapa, telina, patrunjel, ulei de masline, supa de pui, carne de curcan, dovleac, fasole boabe, sare, busuioc, piper, parmezan.
- 1 cana de ceapa tocata
- 1 cana de telina tocata
- 1 lingurita patrunjel tocat
- 2 linguri ulei de masline
- 850 ml supa de pui
- 2 cani carne de curcan taiata cubueri
- 450 g miez de dovleac
- 450 g fasole boabe alba, spalata si scursa
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 lingurita busuioc uscat
- 1/4 lingurita piper macinat
- parmezan ras (optional)
Mod de preparare:
Intr-o oală mare, sotezi în ulei ceapa şi ţelina până se înmoaie. Adaugi supa-bază, carnea de curcan, fasolea, sarea, busuiocul şi piperul. Dai totul în clocot. Micşorezi focul şi fierbi totul cu oala descoperită, timp de 10-15 minute, amestecând ocazional.
Poţi servi supa cu parmezan, după gust.
Supă toscană de curcan cu parmezan
Pofta buna!
Buna supa asta, cam simpla, dar buna!