Supă toscană de curcan cu parmezan

Printeaza

Supă toscană de curcan cu parmezan din: ceapa, telina, patrunjel, ulei de masline, supa de pui, carne de curcan, dovleac, fasole boabe, sare, busuioc, piper, parmezan.

Ingrediente:Supa_toscana_de_curcan_cu_parmezan

  • 1 cana de ceapa tocata
  • 1 cana de telina tocata
  • 1 lingurita patrunjel tocat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 850 ml supa de pui
  • 2 cani carne de curcan taiata cubueri
  • 450 g miez de dovleac
  • 450 g fasole boabe alba, spalata si scursa
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1/4 lingurita piper macinat
  • parmezan ras (optional)

 

Mod de preparare:

Intr-o oală mare, sotezi în ulei ceapa şi ţelina până se înmoaie. Adaugi supa-bază, carnea de curcan, fasolea, sarea, busuiocul şi piperul. Dai totul în clo­cot. Micşorezi focul şi fierbi totul cu oala descope­rită, timp de 10-15 minute, amestecând ocazional.

Poţi servi supa cu parmezan, după gust.

Supă toscană de curcan cu parmezan

Supa_toscana_de_curcan_cu_parmezan

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Buna supa asta, cam simpla, dar buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.