Supa pascala

Printeaza

Supa pascala

Ingrediente:Supa pascala

  • 1 kg organe de miel (ficat, inimă, plămâni)
  • 2 linguri unt
  • 3/4 orez
  • 3 ouă
  • sucul de la 2 lămâi
  • 1/2 kg verde
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli organele de miel şi le pui la fiert cu apă cu sare. După ce au fiert le scoţi, le laşi la scurs şi la răcit, apoi le tai în bucăţi mărunte şi le pui din nou în oala în care au fiert.

Ceapa verde şi mărarul le toci şi le pui în oală. Adaugi untul, iar când sunt fierte, pui şi orezul. Separat baţi ouăle, în care torni treptat zeama de lămâie.

Când supa este gata, iei cu polonicul din zeamă şi amesteci cu ouăle, după care răstorni uşor în oala cu supă (adică dregi supa). Se serveşte cu piper negru.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.