Supa de vita cu telina si taitei

Printeaza

Supa de vita cu telina si taitei din: rasoale de vita, morcovi, telina, radacina de telina, ceapa, taitei, patrunjel si sare.

Ingrediente:Supa_de_vita_cu_telina_si_taitei

  • 2 rasoale de vita
  • 2 morcovi
  • 2 tije de telina
  • o radacina telina
  • 2 cepe
  • 50 g taitei
  • patrunjel pentru servit
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea se fierbe la foc mic, în’apă rece, fără sare, timp de o oră.După aceea, se pun şi legumele întregi şi se fierb îm­preună.

Se scot legumele fierte şi se verifică stadiul de fierbere al cărnii. Dacă şi carnea este fiartă, se scoate, se curăţă de oase şi se taie cubuleţe.

Supa se strecoară şi apoi se pune din nou în oală alături de carne, legume şi sare.Se fierb tăieţeii separat şi se ptin în supă numai în momen­tul servirii.

Se aduce supa la masă, cu pătrunjel deasupra.

Supa de vita cu telina si taitei

Supa_de_vita_cu_telina_si_taitei

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.