Supă de usturoi cu cascaval
PrinteazaSupă de usturoi cu cascaval din: usturoi, grasime de pasare, cascaval, galbenusuri, apa, unt, paine, sare, piper, cimbru.
- 5 capatani de usturoi
- 50 g grasime de pasare
- 150 g cascaval
- 2 galbenusuri
- 2 litri de apa
- 80 g unt
- 6 felii subtiri de paine
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare:
Usturoiul curăţat îl înăbuşi în grăsime, adaugi 2 litri de apă şi laşi la fiert 5 minute, împreună cu puţin cimbru. Separat, baţi gălbenuşurile într-un castron, le amesteci puţin câte puţin cu supa, sărezi şi piperezi. Supa de usturoi o serveşti cu crutoane.
Pentru a pregăti crutoanele, ungi 6 felii de pâine cu unt şi le presari cu caşcaval ras. Tai cubuleţe şi le dai la cuptor câteva minute, să se rumenească.
Supă de usturoi cu cascaval
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/supa-de-usturoi-cu-cascaval html