Supa de rosii cu scortisoara

Printeaza

O reteta usoara de supa de rosii cu scortisoara din: rosii, ceapa, scortisoara, oua, vin alb, zahar si sare.

Ingrediente:Supa de rosii cu scortisoara

  • 1 kg roşii
  • 4 cepe
  • 1 linguriţă rasă scorţişoară pisată
  • 3 ouă
  • 1 pahar vin alb
  • 3 linguriţe zahăr
  • sare

Mod de preparare:

Roşiile fără pieliţe se taie în cubuleţe şi se pun la fiert în apă rece, împreună cu ceapa tăiată mărunt, zahărul, sarea şi scorţişoara. După ce au fiert, sc trec printr-o sită şi se pun într-o oală cu apă rece, pe foc potrivit.

Se adaugă mai întâi gălbenuşurile amestecate cu vin fiert şi imediat albuşurile bătute spumă, treptat.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.