Supa de ceapa cu paine

Printeaza

Supa de ceapa cu paine din: vin, supa de legume, ceapa, usturoi, faina, cimbru, paine, ulei de masline, branza topita, sare, piper.

Ingrediente:Supa_de_ceapa_cu_paine

  • 100 ml vin roșu
  • 1 ½ l supă de legume
  • ½ kg ceapă
  • 2 căței de usturoi
  • 1 lingură făină
  • 1 linguriță cimbru tocat
  • 8 felii pâine (baghetă)
  • 6 linguri ulei de măsine
  • brânză topită
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăță ceapa și se taie feliuțe. Se curăță și se zdrobește usturoiul. Într-o cratiță înaltă se încinge uleiul, apoi ceapa și usturoiul se călesc 20 de minute pe foc mic. Se adaugă făina cernută, sarea, piperul și cimbrul.

Se amestecă foarte bine, se toarnă vinul, supa și se mai fierbem 20 minute. Feliile de pâine se prăjesc și se ung cu brânză topită. În fiecare bol se așază 2 felii de pâine unse și turnăm supa. Servim cald.

Supa de ceapa cu paine

Supa_de_ceapa_cu_paine

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.