Supa de castane coapte

Printeaza

Supa de castane coapte din: conopida, usturoi, ceapa, castane coapte, frunze de dafin, cimbru uscat, supa de legume, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Supa_de_castane_coapte

  • 2 conopida
  • 3 catei de usturoi
  • o ceapa feliata
  • o cana de castane coapte
  • 2 frunze de dafin
  • o lingura de cimbru uscat
  • 6 cani supa de legume
  • ulei de masline
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Preîncălziti cuptorul la 220 grade Celsius. Crestaţi în X castanele şi coaceti-le într-o tavă acoperită cu hârtie de copt timp de 20 – 25 de minute.

In timp ce castanele stau la cuptor, desprindeţi conopida în buchetele şi puneti-o, împreună cu usturoiul întreg şi ceapa felii, într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.

Stropiţi cu ulei de măsline. După ce s-au copt castanele, se­taţi cuptorul la 200 grade Celsius şi coaceti conopida timp de 25 – 30 de minute.

Desfaceti castanele din coajă. In timp ce se coc legumele, aduceţi la fierbere supa de legume cu frunzele de dafin în ea.

Când s-au copt legumele, adăugati-le la supă împreună cu castanele decojite şi cimbru.

Lăsaţi să fiarbă la foc mic timp de jumătate de oră, acoperite de un capac.

Când supa e gata, scoateţi frunzele de dafin şi pasaţi în blender. Poriviti de sare şi piper.

Puteţi garnisi cu seminţe de rodie.

 

Supa de castane coapte

Supa_de_castane_coapte

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.