Supa cu paste, spanac si parmezan
PrinteazaSupa cu paste, spanac si parmezan din: morcov, ceapa, telina, varza, ardei rosu, spanac, paste, ulei de masline, patrunjel verde, sare, parmezan.
- 1 morcov
- 1 ceapa uscata
- 1 telina
- 1 varza
- 1 ardei rosu
- spanac (proaspat sau congelat)
- 1 bol cu paste
- ulei de masline
- patrunjel verde
- sare
- 150 g parmezan
Mod de preparare:
Tai morcovul cubuleţe, ceapa, ţelina, ardeiul şi varza şi le căleşti într-o oală în puţin ulei de măsline. Adaugi apoi 1 litru de apă fierbinte.
Acoperi cu un capac şi laşi să fiarbă timp de 15 minute. Către sfârşit, adaugi spanacul, pastele şi usturoiul tocat mărunt.
Când supa este gata, adaugi pătrunjelul tocat fin şi pui capacul. Serveşti supa caldă, în boluri, cu sau fără parmezan ras, după cum preferi.
Supa cu paste, spanac si parmezan
Pofta buna!