Supa cu paste, spanac si parmezan

Printeaza

Supa cu paste, spanac si parmezan din: morcov, ceapa, telina, varza, ardei rosu, spanac, paste, ulei de masline, patrunjel verde, sare, parmezan.

Ingrediente:Supa_cu_paste_spanac_si_parmezan

  • 1 morcov
  • 1 ceapa uscata
  • 1 telina
  • 1 varza
  • 1 ardei rosu
  • spanac (proaspat sau congelat)
  • 1 bol cu paste
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
  • sare
  • 150 g parmezan

 

Mod de preparare:

Tai morcovul cubuleţe, ceapa, ţelina, ardeiul şi var­za şi le căleşti într-o oală în puţin ulei de măsline. Adaugi apoi 1 litru de apă fierbinte.

Acoperi cu un capac şi laşi să fiarbă timp de 15 minute. Către sfârşit, adaugi spanacul, pastele şi usturoiul tocat mărunt.

Când supa este gata, adaugi pătrunjelul to­cat fin şi pui capacul. Serveşti supa caldă, în boluri, cu sau fără parmezan ras, după cum preferi.

Supa cu paste, spanac si parmezan

Supa_cu_paste_spanac_si_parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.