Supa cu cartofi, smantana si marar

Printeaza

Supa cu cartofi, smantana si marar din: smantana, lapte, cartofi, marar, oua, sare.

Ingrediente:Supa_cu_cartofi_smantana_si_marar

  • 500 ml smântână
  • 500 ml lapte
  • 500 g cartofi
  • 1 legătură mărar
  • 4 ouă
  • sare

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe. Se pun la fiert în apă cu sare şi se lasă până se înmoaie. Ouăle se fierb 10 minute şi se curăţă de coajă.

Jumătate din cartofi se pasează, apoi se amestecă cu smântâna şi laptele. Se mixează până se omogenizează. Se încălzeşte amestecul la foc mic, dar nu se lasă să clocotească şi se adaugă restul de cartofi.

Mărarul se curăţă şi se spală. Se toacă mărunt, iar câteva fire se păstrează pentru ornat.

Supa se potriveşte la gust cu sare şi mărar, iar când se serveşte, se adaugă deasupra câte un ou tăiat în sferturi.

Supa cu cartofi, smantana si marar

Supa_cu_cartofi_smantana_si_marar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.