Supa crema de dovleac cu crutoane

Printeaza

Supa crema de dovleac cu crutoane din: dovleac, ceapa, pastarnac, morcov, cartofi, usturoi, sare.

Ingrediente:Supa_crema_de_dovleac_cu_crutoane

  • 1 dovleac mijlociu bine copt
  • 1 eapa
  • 1 pastarnac
  • 1 morcov
  • 3 cartofi
  • 1 catel de usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele şi le tai cubuleţe. Descojeşti dovleacul, îi îndepărtezi seminţele, îlfeliezi şi-l tai cuburi de 2-3 cm. Aşezi toate legumele împreună cu usturoiul într-o oală.

Adaugi apă cât să le depăşească cu 2 cm şi presari un praf de sare.

Le laşi să fiarbă aproximativ 25 de minute. Când s-au înmuiat, dai deoparte supa, o laşi puţin să se răcească şi pasezi legumele cu blenderul până capătă consistenţa unei creme.

Este bună atât caldă, cât şi rece, cu câteva crutoane.

Supa crema de dovleac cu crutoane

Supa_crema_de_dovleac_cu_crutoane

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • supa crema de dovleac cu crutoane

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.