Supa crema de ceapa

Printeaza

Supa crema de ceapa

Ingrediente:Supa crema de ceapa

  • 1 kg de ceapa
  • 1 kg de cartofi
  • 1 lingurita rasa cimbru
  • 2 foi de dafin
  • sare

 

Mod de preparare:

 

 

Curatati ceapa si cartofii, apoi spalati-i bine. Taiati ceapa in patru, iar cartofii bucati mai mici, apoi puneti-i la fiert impreuna cu cimbru, foile de dafin si putina sare.

Fierbeti pana ce cartofii se zdrobesc usor, apoi strecurati zeama printr-o sita iar ceapa si cartofii pasati-i.

In piureul obtinut puneti cate putina zeama, pana obtineti o crema de consistenta unei smantani mai subtire. Potriviti de sare si puneti crema din nou la fiert pentru 10-15 minute.

Serviti cu crutoane de paine prajita.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.