Sufleu de macaroane cu ardei gras si carne de curcan

Printeaza

Sufleu de macaroane cu ardei gras si carne de curcan din: macaroane, sare, piept de curcan, ceapa, ardei gras, ulei, piper, pulpa de rosii, cascaval, oua, galbenus si smantana.

Ingrediente:

  • 250 g macaroane
  • sare
  • 400 g file de piept de curcan
  • 4 cepe
  • 1 kg ardei gras
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • 100 g pulpa de rosii
  • 200 g cascaval ras
  • 4 oua
  • 1 galbenus
  • 150 g smantana

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb al dente într-o cantitate mare de apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Se încinge cuptorul la 200°C. Se spală puţin carnea sub jet de apă rece şi se şterge; se taie cubuleţe. Se pregătesc legumele.

Ceapa se taie felii, ardeiul gras se taie cubuleţe. Se trec pastele prin jet de apă rece şi se lasă să se scurgă.

Se încinge uleiul şi se prăjesc cuburile de curcan, amestecând; se condimentează, se scot.

Se adaugă în grăsimea de la prăjit ceapa tocată şi cuburile de ardei gras şi se călesc 3-4 min.

Se adaugă pulpa de roşii şi se condimentează. într-o formă de sufleu unsă se aşază paste, carne, legume şi 100 g caşcaval ras.

Se amestecă ouăle cu gălbenuşul şi smântână.

Se condimentează şi se toarnă în formă; se presară restul de caşcaval şi se coace 45 min. Se ornează după fantezie.

 

Sufleu de macaroane cu ardei gras si carne de curcan

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Sufleu de paste cu carne

Sufleu de paste cu carne

Sufleu de paste cu carne din: paste, carne, bulion, morcov, oua, smantana, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet paste făinoase 500 g carne tocată sare piper 4 linguri bulion 1 mor­cov 5 ouă 450 g smântână   Mod de preparare: Fierbi pastele în apă cu sare timp de 10 minute, le scurgi şi le treci sub […]

Sufleu picant cu cheddar

Sufleu picant cu cheddar

Sufleu picant de branza din: unt, pesmet, lapte, faina, piper cayenne, praf de mustar, cheddar, parmezan, oua, sare, piper. Ingrediente:  50 g unt 2-3 linguri pesmet 200ml lapte 30g faina 1 varf de cutit de piper cayenne 1 lingurita praf de muștar 50 g brânză cheddar 25 g parmezan 4 oua sare si piper negru […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.