Sufleu de rosii cu macaroane

Printeaza

Sufleu de rosii cu macaroane din: rosii, macaroan, cascaval, oua, faina, sare, piper, unt.

Ingrediente:Sufleu de rosii

  • 700 g roşii
  • 100 g macaroane
  • 60 g caşcaval
  • 3 ouă
  • 2 linguri făină
  • sare
  • piper
  • unt

 

 

Mod de preparare:

Fierbi macaroanele în apă cu sare şi după 8-10 minute le scurgi, le treci sub un jet de apă rece şi le laşi într-o stre­curătoare. Opăreşti apoi roşiile, le decojeşti şi le pasezi.

Pui separat la fiert 150 ml apă, când clocoteşte adaugi făina şi un praf de sare, laşi totul pe foc până se îngroaşă, apoi dai deoparte.

După ce s-a răcit puţin compoziţia, o amesteci cu piureul de roşii, caşcavalul tăiat cubuleţe, găl­benuşurile, iar la sfârşit încorporezi albuşurile bătute spumă şi potriveşti de sare şi piper.

Aşezi apoi într-o formă unsă cu unt un strat de ma­caroane, unul de compoziţie de roşii cu caşcaval până le termini şi dai totul la cuptor pentru 20-25 de minute.

Sufleu de rosii cu macaroane

Sufleu de rosii

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.