Sufleu de fasole verde cu oua

Printeaza

Sufleu de fasole verde

Ingrediente:Sufleu de fasole verde cu oua

  • 500 g fasole verde
  • 250 ml lapte
  • 4 ouă
  • 150-200 g telemea
  • 4 linguri ulei
  • 4 lin­guri făină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi, speli fasolea verde şi o fierbi în apă cu sare. Rumeneşti făina în ulei, stingi cu lapte şi laşi sosul pe foc până se îngroaşă, dar ai grijă să ameste­ci mereu, ca să nu se prindă. îl dai deoparte, îl laşi să se răcească, apoi încorporezi gălbenuşurile pe rând, tele­meaua rasă, fasolea fiartă şi scursă şi potriveşti de sare şi piper.

Sufleu de fasole verde1

La urmă, adaugi albuşurile bătute spumă, omoge­nizezi totul şi torni compoziţia într-un vas uns cu unt şi tapetat cu pesmet sau cu griş. Coci sufleul la foc potrivit 35-40 de minute, cât să se rumenească frumos.

Sufleu de fasole verde

Sufleu de fasole verde

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • sufleu de fasole verde

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.