Sufleu de branza

Printeaza

O reteta delicioasa de sufleu de branza, oua, smantana, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Sufleu de branza

  • 6 ouă
  • 500 g telemea
  • 3 linguri cu smântână
  • 1 legătura de pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Separă gălbenuşurile de albuşuri. Amestecă gălbenuşurile cu sare, piper şi telemeaua rasă. Bate albuşurile spumă şi toarnă-le peste gălbenuşuri împreuna cu smântână şi pătrunjelul tocat mărunt.

Toarnă compoziţia într-un vas termorezistent uns cu ulei. Se introduce in cuptorul încins în prealabil. După 30 de minute, scoate vasul din cuptor şi serveşte rapid, ca gustare caldă.

Sufleu de branza

Sufleu de branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.