Spaghete cu rosii

Printeaza

Spaghete cu rosii din: migdale, usturoi, ulei de masline, spanac, busuioc, sare, piper, rosii, spaghete si branza de oaie.

Ingrediente:Spaghete_cu_rosii

  • 30 g migdale (feliate)
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 g spanac
  • 1 legatura busuioc
  • sare
  • piper
  • 1 kg rosii
  • 400 g spaghete
  • 30 g branza de oaie

 

Mod de preparare:

Se prajesc migdalele itnr-o tigaie, fara adaos de grasime. Se curata usturoiul, se taie felii, se caleste intr-o lingura de ulei si se scoate. Se alege, se spala si se curata spanacul. Se spala busuioc, i se rup frunzulitele care se toaca impreuna cu spanacul.

Se face un piure de migdale, usturoi, spanac si busuioc, la care se adauga restul de ulei, sare si piper dupa gust. Se spala si se taie in jumatate rosiile. Acestea se pun cu partea taiata in jos si se fac la gratar pana ce pielita devine neagra. Se lasa sa se raceasca si se curata de pielita.

Spaghetele se pregatesc dupa instructiunile de pe pachet si se curg. Se dauga rosiile; se servesc cu sosul de verdeata si braza.

Spaghete cu rosii

Spaghete_cu_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.