Şniţele cu garnitură de fasole verde

Printeaza

Şniţele cu garnitură de fasole verde din: fasole verde, carne macra, sare, piper, ou, faina, rosii, ulei, patrunjel, marar, mustar.

Ingrediente:Retete_3

  • 1 kg fasole verde
  • 500 g carne macra
  • sare
  • piper macinat
  • 1 ou
  • 2-3 linguri cu faina
  • 2 rosii
  • ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • mustar

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea, o tăiaţi felii subţiri, o bateţi cu bătătorul de lemn, săraţi feliile, e ungeţi cu muştar, le lăsaţi 10 min la congelator. Din ou, 3 linguri cu făină, piper năcinat şi un pahar de sifon sau apă faceţi un aluat subţire.

Treceţi carnea prin aină, apoi prin aluat şi prăjiţi în ulei fierbinte. Şniţelele stau la cald până la servire. Curăţaţi fasolea, o spălaţi, o fierbeţi în apă care clocoteşte, cu sare şi 1 legătură de pătrunjel.

Scoateţi după 30 min, o scurgeţi, aşezaţi fasolea pe platou. Alături serviţi şniţele, totul acoperit cu mărar tocat şi înconjurat de roşii felii. Serviţi cu pâine proaspătă şi vin rose.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.