Şniţele cu garnitură de fasole verde

Printeaza

Şniţele cu garnitură de fasole verde din: fasole verde, carne macra, sare, piper, ou, faina, rosii, ulei, patrunjel, marar, mustar.

Ingrediente:Retete_3

  • 1 kg fasole verde
  • 500 g carne macra
  • sare
  • piper macinat
  • 1 ou
  • 2-3 linguri cu faina
  • 2 rosii
  • ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • mustar

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea, o tăiaţi felii subţiri, o bateţi cu bătătorul de lemn, săraţi feliile, e ungeţi cu muştar, le lăsaţi 10 min la congelator.

Din ou, 3 linguri cu făină, piper năcinat şi un pahar de sifon sau apă faceţi un aluat subţire.

Treceţi carnea prin aină, apoi prin aluat şi prăjiţi în ulei fierbinte. Şniţelele stau la cald până la servire.

Curăţaţi fasolea, o spălaţi, o fierbeţi în apă care clocoteşte, cu sare şi 1 legătură de pătrunjel.

Scoateţi după 30 min, o scurgeţi, aşezaţi fasolea pe platou.

Alături serviţi şniţele, totul acoperit cu mărar tocat şi înconjurat de roşii felii. Serviţi cu pâine proaspătă şi vin rose.

 

Pofta buna!

 

 

poate iti place si:

Snitel cu salvie şi curry

Snitele umplute cu garnitura de cartofi

  O reteta delicioasa de snitele umplute cu garnitura de cartofi, ceapa, rosii, ardei gras rosu, boia dulce, ulei, cimbru, vin si cartofi. Ingrediente: 2 bucăţi carne pentru şniţele 4 cepe 2 roşii tăiate mărunt 2 ardei graşi roşii boia dulce ulei cimbru 1/4 l vin 1/2 kg cartofi   Mod de preparare : Tai […]

 

Snitel de porc cu ciuperci

Şniţele de cotlet cu tocătură de file afumat cu garnitură de fasole fidea natur şi roşii umplute cu pilaf

Şniţele de cotlet cu tocătură de file afumat cu garnitură de fasole fidea natur şi roşii umplute cu pilaf Ingrediente: 1,200 kg cotlet de viţel 150 g file afumat fiert 3 linguri sos alb 100 g unt 100 g ulei 10-12 roşii 150 g orez 300 g fasole fidea sare piper 2 ouă pesmet 1 […]

 

Pui cu sos de rosii si paste

Snitele din piept de pui

Snitele din piept de pui din: piept de pui, oua, ulei, pesmet, piper, sare. Ingrediente: 1 kg piept de pui 2 ouă 2 linguri făină 1 pahar ulei 3 linguri pesmet piper măcinat sare   Mod de preparare: Se pregăteşte ca în reţeta: „Pui pane”, cu recomandarea ca bucăţile de piept tăiate cât mai uniform […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.