Snitel in pesmet

Printeaza

Snitel in pesmet din: cotlete de porc, sare, faina, pesmet, ou, lapte, ulei.

Ingrediente:Snitel in pesmet

  • 6 cotlete de porc
  • 1/2 linguriţă sare
  • 40 g făină
  • 65 g pesmet
  • 1 ou
  • 4 linguri lapte
  • 3 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se taie grăsimea de pe cotlete, iar feliile de carne se aşază între două foi de hârtie cerată. Se bat bine si se sărează pe ambele părţi.

Făina şi pesmetul se toarnă în două boluri separate. Oul se bate cu laptele într-un alt bol, Fiecare cotlet se dă prin făină, scuturând surplusul; se înmoaie apoi în ou şi în pesmet, presând uşor pentru a se lipi de carne.

Se încinge uleiul într-o tigaie mare, la temperatură medie. Cotletele se prăjesc pe rând în tigaie, întorcându-le o singură dată, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.