Snitele umplute cu garnitura de cartofi

Printeaza

 

O reteta delicioasa de snitele umplute cu garnitura de cartofi, ceapa, rosii, ardei gras rosu, boia dulce, ulei, cimbru, vin si cartofi.Snitele umplute cu garnitura de cartofi

Ingrediente:

  • 2 bucăţi carne pentru şniţele
  • 4 cepe
  • 2 roşii tăiate mărunt
  • 2 ardei graşi roşii
  • boia dulce
  • ulei
  • cimbru
  • 1/4 l vin
  • 1/2 kg cartofi

 

Mod de preparare :

Tai 2 cepe mărunt, ardeii cubuleţe şi le pui pe foc cu un pic de ulei şi apă. Le fierbi până devin foarte scăzute. Cu pasta obţinută, umpli şniţelele, le legi şi le pui în tavă, la cuptor, cu apă, ulei şi vin. Peste fiecare şniţel pui o crenguţă de cimbru.

Pe lângă rulade, în tavă adaugi şi celelalte 2 cepe tăiate în patru. Pregăteşti cartofii aşa: Pui cartofii curăţaţi, dar întregi (netăiaţi), să fiarbă 20 de minute în apă cu sare şi apoi îi scurgi, îi ungi cu unt, îi pui în tavă cu ulei şi îi dai la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.