Sardele cu ceapa

Printeaza

Sardele cu ceapa

Ingrediente:Sardele cu ceapa

  • 1 kg sardele
  • 500 g ceapă
  • 3 linguri de oţet
  • făină de grâu
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Este o reţetă italiană. Se dau sardelele prin făinăşi se prăjesc în ulei. Ceapa se taie peştişori şi se căleşte puţin, apoi se stropeşte cu oţet, sare, piper şi coriandru.

Într-un vas se pune un rând de sardele, un rând de ceapăşi se repetă, după care se lasă la macerat timp de 3 zile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.