Rosii umplute cu sardele si usturoi

Printeaza

Rosii umplute cu sardele si usturoi din: rosii, ceapa, usturoi, patrunjel, marar, paine, sardele, ulei, pesmet, pasta de rosii, sare, piper.

Ingrediente:Rosii umplute cu sardele si usturoi

  • 10 roşii
  • 2 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • pătrunjel şi mărar verde
  • 2 felii de pâine albă
  • 1 cutie de sardele
  • ulei
  • 1 lingură de pesmet
  • 1 lingură pastă de roşii
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se desface cutia cu sardele, se îndepărtează osul din şira spinării de la fiecare peşte şi se pre­sează peştii cu dosul lingurii, până se fac ca o pastă.

Se înmoaie felia de pâine în apă, se Stoarce şi se dă prin sită. Ceapa se curăţă, se toacă mă­runt şi se pune într-o tigaie cu ulei, pe foc mic, să se înmoaie bine. Usturoiul şi verdeaţa se toacă mărunt.

Se amestecă totul într-un castron cu pas­ta de roşii, cu sare şi piper. Se umplu roşiile care au fost scobite, se presară cu puţin pesmet, se stropesc cu ulei şi se dau la cuptor, la foc potrivit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.