Salată de spanac II

Printeaza

Salată de spanac
Salată de spanac

Ingrediente:

  • 1 kg spanac
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 3-4 căţei de usturoi
  • sare
  • 1 ou fiert

 

Mod de preparare:

Spanacul se alege şi se spală bine sub jet de apă. Se taie în bucăţi, se aşază într-un castron, iar deasupra se toarnă un sos făcut din ulei, suc de lămâie şi usturoi mărunţit.

Se amestecă şi se ornează cu felii de ou.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.