Salata de scoici cu patrunjel

Printeaza

Salata de scoici cu patrunjel din: scoici, ulei de masline, lamaie, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Salata_de_scoici

  • 40 de scoici
  • 50 g ulei de măsline
  • o lămâie
  • pătrunjel proaspăt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală bine scoicile, se pun la fiert cu o ceaşcă de apă, acoperite cu un capac.

Când se deschid scoicile, se scoate carnea din ele, iar zeama rămasă se strecoară şi se răceşte, in ea se adaugă uleiul, zeama de lămâie, sarea şi piperul.

Sosul se bate bine şi se toarnă peste carnea scoicilor. Se adaugă pătrunjel şi felii de lămâie.

Se serveşte în cochilii de stridie.

Salata de scoici

Salata_de_scoici

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am facut niciodata salata de scoici

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.