Salată de rucola cu vită

Printeaza

Se amestecă 1 lingură de muştar cu 2 linguri oţet de vin alb şi 1 lingură ulei de măsline. Se pun 100 g frunze de rucola pe o farfurie mare, se presară 1 ceapă roşie tăiată inele, 3 linguri de castraveciori (scurşi), 1 ceapă mică murată şi 2 roşii medii, feliate.

Se pune deasupra o bucată de 100g friptură de vită gata făcută, tăiată bucăţi, şi se stropeşte cu dressingul de muştar; se presară piper negru proaspăt măcinat. Se serveşte după preferinţe, cu chifle semipreparate, încălzite.

Salată de rucola cu vită

Salată de rucola cu vită

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.