Salata de legume cu hrisca

Printeaza

Salata de legume cu hrisca din: hrisca, seminte de susan, morcovi, castraveti, ceapa, ardei gras, ciuperci, masline, ulei de masline, patrunjel verde, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Salata de legume cu hrisca

  • 100 g hrisca
  • 3 linguri seminte de susan
  • 2 morcovi
  • 3 rosii
  • 3 castraveti mici
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 ciuperci
  • 12 masline
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli hrişcă, o acoperi cu apă şi o laşi să se înmoaie timp de 1 oră. Speli legumele şi le tai după preferinţă. Scurgi boabele de hrişcă şi le pui într-un bol împreună cu măslinele, legumele, sare şi piper după gust.

Acoperi bolul cu o farfurie şi amesteci prin răsturnări repetate. In felul acesta, roşiile nu se zdrobesc.

Stropeşti salata cu zeamă de lămâie şi cu ulei de măsline, presari seminţele de susan, condimentezi şi o consumi după ce ai păstrat-o în frigider pentru o jumătate de oră.

Salata de legume cu hrisca

Salata de legume cu hrisca

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Gabriela Martin

    Foarte sanatoasa reteta cu hrisca

  2. Foarte buna salata!! Gustoasa si plina de vitamine!:))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.