Salată de legume cu fructe

Printeaza

Salată de legume cu fructe

Ingrediente:Salată de legume cu fructe

  • 150 g cartofi
  • 4 mere
  • 200 g cireşe
  • 2 banane
  • 5 caise
  • 3 pere
  • 3 piersici
  • 3 gălbenuşuri
  • 80 g ulei
  • 1/2 lămîie
  • puţin muştar
  • puţin zahăr

 

Mod de preparare:

Cartofii se fierb în coajă şi se taie rondele; de asemenea, merele, perele, caisele şi piersicile. Cireşele fără sîmburi se storc.

Se face o maioneză din 3 gălbenuşuri, ulei, sare, muştar şi zeamă de lămîie.

Se amestecă cu fructele stoarse puţin de zeamă şi se pune şi puţin zahăr.

Se aşază in salatieră şi se garniseşte cu feliuţe de fructe din care s-a făcut salata. Salata se poate servi cu pateu de iepure, ficat de gîscă în aspic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.