Salata de cuscus cu ardei

Printeaza

Salata de cuscus cu ardei din: cuscus, piept de curcan, morcov, ceapa, vanata, ardei, gogosar, ulei, piper, sare.

Ingrediente:Salata_de_cuscus_cu_ardei

  • 1 cană de cuşcuş
  • 200 g piept de curcan
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1/2 vânătă
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 gogoşar
  • 1 lingură de zeamă de lămâie
  • 1 lingură de ulei
  • 1/2 linguriţă de piper alb
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbe carnea împreună cu morcovul şi ceapa. Când sunt gata, scurge-le şi păstrează zeama, iar carnea tai-o în cubuleţe.

Pune cuşcuşul într-un castron şi toarnă peste el zeama caldă. Lasă-l câteva minute, să absoarbă tot lichidul.

Taie în cubuleţe ardeiul gras, gogoşarul şi vânăta. Intr-o tigaie, căleşte la foc potrivit legumele, apoi adaugă carnea şi las-o un minut.

Dă deoparte, încorporează cuşcuşul, potriveşte de sare şi piper şi stropeşte cu zeamă de lămâie. Serveşte salata caldă sau rece.

Salata de cuscus cu ardei

Salata_de_cuscus_cu_ardei

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.