Tajine de pui cu cuscus

Printeaza

Tajine de pui cu cuscus din: pulpe de pui, ceapa, ardei, morcov, ulei, ghimbir, curcuma, piper, sofran, patrunjel.

Ingrediente:Tajine de pui cu cuscus

  • 2-4 pulpe de pui
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 morcov
  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 1/2 rădăcină de ghimbir
  • un praf de piper alb
  • un praf de şofran
  • un praf de curcuma
  • 1 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:Spală

carnea. Curăţă legumele şi taie-le în bucăţele.

Pune-le pe toate în vas, adaugă condimentele, usturoiul pisat, toarnă 1 ceaşcă de apă şi bagă vasul în cuptor, la foc mic, aproximativ 90 de minute. Scoate vasul, ia capacul şi presară pătrunjelul tăiat mărunt.

Serveşte carnea cu garnitură de cuşcuş.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.