Salata cu branza pane

Printeaza

Salata cu branza pane din: amestec de salata verde, rosii cherry, maai, branza de capra, ulei de masline, otet balsamic, mustar iute, sare, piper, miere.

Ingrediente:Salata_cu_branza_pane

  • 150 g amestec de salata verde
  • 100 g rosii cherry galbene si rosii
  • 1 1/2 lingura malai
  • 4 rondele branza de capra (a 40g)
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet balsamic alb
  • 1/2 lingurita mustar iute
  • sare
  • piper
  • 1-2 lingurite miere fluida

 

Mod de preparare:

Se spală salata, se taie bucăţi şi se repartizează pe 2 farfurii. Se spală roşiile, se taie jumătăţi şi se aşază deasupra. Se toarnă mălai pe o farfurie şi se tăvălesc rondelele de brânză. Se încinge 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie teflonată.

Se prăjesc rondelele de brânză 1 -2 min. pe fiecare parte, până se rumenesc. Intre timp se amestecă oţetul cu muştar, sare, piper şi restul de ulei de măsline. Se toarnă peste salată. Se aşază deasupra brânza, se adaugă un strop de miere şi se serveşte salata imediat.

Salata cu branza pane

Salata_cu_branza_pane

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte buna salata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.