Rulouri din curcan cu sos gazpacho

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri cu:arne de curcan, ceapa, verdeturi, usturoi, paine, seminte de pin, ricotta, ulei de masline, rosii, boia, castravete, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1,2 kg piept de curcan
  • 1 ceapă
  • 1 legătură verdeţuri
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 felii de pâine prăjită
  • 2 linguri seminţe de pin, prăjite
  • 250 g ricotta
  • 5 linguri ulei de măsline
  • 400 g roşii
  • 1 lingură boia
  • 1 ardei gras
  • 1/3 castravete
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Jumătate din verdeţuri se toacă. Usturoiul se curăţă, pâinea prăjită face pesmet şi se mixează toate.

Se încorporează brânza ricotta şi seminţele de pin, apoi se adaugă sare şi piper.

Carnea se spală, se întinde ru­lada şi se umple cu amestecul de brânză şi verdeţuri. Se ames­tecă 2 linguri de ulei, cu boia, sare şi piper şi se unge carnea.

Se rulează şi se coace la 180° C, cca 1 oră.

Se stropeşte regulat cu apă. Ceapa se toacă, se ames­tecă cu restul de verdeţuri şi se căleşte în ulei. Ardeiul gras se taie cubuleţe.

Castravetele se taie fe­lii. Se amestecă cu roşiile decojite şi verdeţurile călite şi se pun în ti­gaie. Se amestecă puţin la foc iute şi se serveşte cu rulada.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Rulouri de curcan, merita incercat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.