Rulouri de varză cu cârnăciori şi brânză topită
PrinteazaO reteta simpla si savuroasa de Rulouri de varză cu cârnăciori şi brânză topită din: frunze de varza, carnaciori, branza topita, faina, pesmet, oua, sare, piper si ulei.
- 10 frunze de varza
- 10 carnaciori
- 10 felii branza topita felii
- 7 linguri faina
- 5 linguri pesmet
- 2 oua
- sare
- piper
- 200 ml ulei
Mod de preparare:
Frunzele de varză le treci prin apa clocotită, apoi le laşi la scurs. îndepărtezi nervurile groase şi le laşi să se răcească.
Pe fiecare frunză de varză pui o felie de brânză, un cârnăcior şi rulezi la fel ca şi sarmalele.
Baţi ouăle cu două linguri de apă minerală, sare şi piper. Fiecare rulou îl treci prin făină, ou şi pesmet şi le prăjeşti în ulei încins.
Rulourile pot fi servite ca şi aperitiv sau cu o garnitură de orez ori legume.
Pofta buna!