Rulouri de varză cu cârnăciori şi brânză topită

Printeaza

O reteta simpla si savuroasa de Rulouri de varză cu cârnăciori şi brânză topită din: frunze de varza, carnaciori, branza topita, faina, pesmet, oua, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Rulouri de varză cu cârnăciori şi brânză topită

  • 10 frunze de varza
  • 10 carnaciori
  • 10 felii branza topita felii
  • 7 linguri faina
  • 5 linguri pesmet
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 200 ml ulei

 

Mod de preparare:

Frunzele de varză le treci prin apa clocotită, apoi le laşi la scurs. îndepărtezi nervurile groase şi le laşi să se răcească.

Pe fiecare frunză de varză pui o felie de brânză, un cârnăcior şi rulezi la fel ca şi sarmale­le.

Baţi ouăle cu două linguri de apă minerală, sare şi piper. Fiecare rulou îl treci prin făină, ou şi pesmet şi le prăjeşti în ulei încins.

Rulourile pot fi servite ca şi aperitiv sau cu o garnitură de orez ori legume.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.