Carnaciori cu chiftele cu porumb

Printeaza

Carnaciori cu chiftele cu porumb din: carnaciori, galete, spanac, porumb, ulei.

Ingrediente:Carnaciori cu chiftele cu porumb

  • 8-12 cârnăciori
  • 200 g porumb
  • 100 g spanac
  • 450 g piure de cartofi
  • 8-10 galete
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Incinge grillul la temperatură potrivită şi frige 8-12 cârnăciori proaspeţi 10-12 minute. Scurge de lichid o conservă de 200 g porumb dulce şi combină cu 100 g spanac decongelat şi 450 g piure de cartofi.

Modelează 8-10 galete, tăvăleşte-le prin făină şi prăjeşte-le în două linguri ulei de floarea-soarelui 4-5 minute pe fiecare parte, până când se rumenesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.