Rulouri calde la minut

Printeaza

Rulouri calde la minut din: sunca, branza, pastai, oua, smantana, cascaval si condimente.

retete

Ingredinte:

  • 10/12 felii sunca presata
  • un pachetel brinza topita feliata
  • pastai fierte intregi din conserva sau proaspete
  • 3-4 oua
  • 150 ml smintina
  • 100 gr. cascaval ras
  • condimente dupa gust

 

 

Mod de preparare

In feliile de sunca se aseaza jumatati de felii de brinza topita taiate pe diagonala si pastaile astfel incit capetele sa iasa putin in afara suncii presate.

Se ruleaza si se prind cu o scobitoare pentru a nu se desfasura. Se pun intr-o tava cu folie de aluminiu unsa cu unt/ulei sau margarina.

Ouale se bat foarte bine apoi se incorporeaza smintina, se condimenteaza dupa gust si se torna peste rulourile din tava.

Deasupra, “ploaia de cascaval ras” care dupa coacere va forma o crusta aurie delicioasa.

Pentru a da un aspect mai atragator, se poate presara putin marar tocat deasupra.

Totul se da la cuptor pentru 10-15 minute.

Rulorile se servesc calde ca aperitiv insa pot face si deliciul unui fel doi cu garnitura de cartofi fierti cu un sos de smintina, brinza sarata si marar.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.