Rulouri cu cârnaciori

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri cu carnaciori din: carnaciori de porc, patrunjel, ceapa verde, aluat fraged, ou, seminte de dovleac, hrean si maioneza.

Ingrediente:Rulouri cu cârnaciori

  • 400 g cârnâciori de porc, curăţaţi de pieliţă
  • 2 linguri pătrunjel, proaspăt tocat
  • 6 cepe verzi, tocate
  • 500 g aluat fraged, la temperatura camerei
  • 1 ou bătut
  • seminţe de dovleac pentru ornat

pentru sos:

  • 2 linguriţe hrean ras
  • 6 linguri maioneză

 

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la 5/190 C. Ames­tecă carnea de cârnaţi cu verdeaţa si asezonează bine.Intinde aluatul pe o suprafaţă presă­rată cu făină, de dimensiuni de cca 55 x22cm, îndreaptă marginile cu un cuţit, apoi taie în jumătate pe lung, ca să obţii 2 fâşii.

Unge cu ou, apoi modelează jumătate din carnea de cârnaţi într-un cârnat mai mare şi aşaz-o în mijlocul foii de aluat.

Rulează aluatul, presând uşor carnea către mijloc, cu marginile aluatului dedesubt. Repetă cu cealaltă fâşie. Unge cu ou, ornează cu seminţe şi taie bucăţi de cca 4 cm lungime.

Coace 20-25 min pe o tavă tapetată cu hârtie pergament. Amestecă hreanul şi maioneza şi serveşte cu rulourile.

Rulouri cu cârnaciori

Rulouri cu cârnaciori

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.