Rulade umplute cu tocătură de carne, piept afumat şi file de scrumbie cu garnitură de pilaf cu stafide

Printeaza

Rulade umplute cu tocătură de carne, piept afumat şi file de scrumbie cu garnitură de pilaf cu stafide

 

Ingrediente:Rulade umplute cu tocătură de carne, piept afumat şi file de scrumbie cu garnitură de pilaf cu stafide

  • 1,400 kg capac de viţel sau mînzat
  • 300 g carnaţi polonezi
  • sare
  • piper
  • 200 g piept afumat
  • 5 fileuri de scrumbii sărate
  • 2 ouă
  • 15 felii subţiri de lămaie fără coajă
  • 400 g roşii
  • 5 căţei usturoi
  • 150 g unt
  • 100 g stafide
  • 2 pahare vin roşu
  • 1/2 lingură făină
  • 250 g orez

 

Mod de preparare:

Din capac se taie 16 şniţele subţiri, se bat cu satirul (seplatează) şi li se dă formă dreptunghiulară. Se aşază unul lîngă altul pe o planşetă udă.

Resturile de carne se dau prin maşina de tocat cu cîrnaţii polonezi fără piele, cu franzela înmuiată şi stoarsă, amestecîndu-se cu ou şi piper. Această tocătură se pune pe şniţele, apoi pe fiecare bucată cîte o felie de lămîie, o felie de piept afumat şi un fileu de scrumbie desârată.

Se rulează fiecare şniţel şi se aşază într-o tavă adîncă unsă. Se ung deasupra şi se dau la cuptor. Pe par­curs se pun roşii, vin, supă, făină, puţin zahăr şi usturoi tăiat.

Se serveşte într-un platou adînc. Separat se serveşte un pilaf cu stafide.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.