Rulada suculenta

Printeaza

Rulada suculenta din: piept de curcan, sunca, cascaval, ceapa, supa de legume, vin, patrunjel, sare, piper, cartofi, morcovi, unt si zahar.

 

Ingrediente:Rulada_suculenta

  • 400 g piept de curcan
  • 250 g şuncă
  • 200 g caşcaval
  • 1 ceapă sau 1 legătură de ceapă verde (opţional)
  • 250 ml supă de legume
  • 100 ml vin
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

Pentru garnitură:

  • 8 cartofi potriviţi
  • 4 morcovi
  • 50 g unt
  • 1 lingurită zahăr

 

Mod de preparare:

Tai pieptul de curcan felii dreptun­ghiulare, apoi le netezeşti uşor cu ciocanul de şniţele şi le pudrezi cu sare şi piper. Le laşi să stea la rece, timp de 20 de minute.

Cureţi cartofii şi îi fierbi întregi în apă cu sare. Separat, cureţi mor­covii, îi tai felii şi îi sotezi în unt, cu un praf de sare şi o linguriţă de zahăr.

Aşezi feliile de carne pe planşetă, le căptuşeşti cu fe­lii de şuncă şi cu caşcaval, iar la mijloc aşezi 2-3 frunze de ceapă verde. Rulezi cu umplutura la in­terior, le prinzi cu scobitori sau cu aţă şi aşezi rulourile într-o cratiţă.

Torni peste rulouri supa de legume, vi­nul, adaugi puţină sare şi introduci cratiţa în cuptor, pentru 40 de minute.

Din când în când, stropeşti rula­dele cu sosul din cratiţă. Serveşti ruladele calde, alături de cartofi fierţi şi de sosul de morcovi. Le stropeşti cu sucul din cratiţă şi presari deasupra pătrunjel verde tocat fin.

Rulada suculenta

Rulada_suculenta

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.