Ruladă pufoasă
PrinteazaO reteta de rulada pufoasa din: sparanghel, branza de vaci, branza telemea, smantana, oua, cascaval, rozmarin si sare.
- 10 fire de sparangel
- 250 g brânză de vaci
- 100 g brânză telemea
- 3 linguri cu smântână
pentru omleta:
- 6 ouă
- 200 ml smântână dulce
- 100 g caşcaval
- rozmarin
- sare
Mod de preparare:
Bate ouăle cu smântână dulce şi caşcavalul ras. Condimentează cu sare şi rozmarin tocat. Toarnă compoziţia într-o tavă unsă şi tapetată cu hârtie de copt.
Las-o la cuptor, la foc moderat, aproximativ 20-25 de minute, într-un castron, freacă brânza de vaci cu telemeaua rasă şi smântână. Taie omleta în patru bucăţi egale.
Unge-le cu amestecul de brânză, aşază câte două, trei fire de sparanghel opărite separat şi scurse. Rulează şi lasă la rece zece minute.
Ruladă pufoasă
Pofta buna!