Ruladă pufoasă

Printeaza

O reteta de rulada pufoasa din: sparanghel, branza de vaci, branza telemea, smantana, oua, cascaval, rozmarin si sare.

Ingrediente:Ruladă pufoasă

  • 10 fire de sparangel
  • 250 g brânză de vaci
  • 100 g brânză telemea
  • 3 linguri cu smântână

pentru omleta:

  • 6 ouă
  • 200 ml smântână dulce
  • 100 g caşcaval
  • rozmarin
  • sare

 

Mod de preparare:

Bate ouăle cu smântână dulce şi caşcavalul ras. Condimentează cu sare şi rozmarin tocat. Toarnă compoziţia într-o tavă unsă şi tape­tată cu hârtie de copt.

Las-o la cuptor, la foc moderat, aproximativ 20-25 de minute, într-un castron, freacă brânza de vaci cu tele­meaua rasă şi smântână. Taie omleta în patru bucăţi egale.

Unge-le cu amestecul de brânză, aşază câte două, trei fire de sparanghel opărite separat şi scurse. Rulează şi lasă la rece zece minute.

Ruladă pufoasă

Ruladă pufoasă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.