Rulada de spanac cu umplutura de branza

Printeaza

Rulada de spanac cu umplutura de branza din: spanac, oua, cascaval, faina, praf de copt, sare, branza de vaci, usturoi, smantana, sunca.

Ingrediente:Rulada_de_spanac_cu_umplutura_de_branza

  • pentru aluatul de spanac:
  • 400 g spanac
  • 5 oua
  • 50 g cascaval
  • 3 linguri faina
  • un varf de cutit praf de copt
  • un praf sare

pentru umplutura de branza:

  • 150 g branza de vaci
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri smantana
  • un pic de sare
  • 200 g sunca

 

Mod de preparare:

Se fierbe spanacul, apoi se scurge. Ouăle se bat bine, se adaugă sarea, praful de copt si făina. Se amestecă si se adaugă spanacul tocat.

Se pune amestecul în tava tapetată cu hârtie de copt si se coace 10-12 minute. Se scoate pe o hârtie de copt tapetată cu caşcaval ras.

Se amestecă brânza cu smân-tână, sarea, usturoiul, iar şunca se taie. Se tapetează întâi aluatul cu şunca, se pune crema de brânză si se rulează aluatul în hârtie. Se lasă la răcit până a doua zi.

Rulada de spanac cu umplutura de branza

Rulada_de_spanac_cu_umplutura_de_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.