Rulada de biscuiti cu cafea si nuca

Printeaza

Rulada de biscuiti cu cafea si nuca din: biscuiţi obişnuiţi, cafea, zahăr pu­dră, cacao, zeama de lamaie, nuca, margarina, zahar pudra.

Rulada_de_biscuiti_cu_cafea_si_nuca

Ingrediente pentru blat:

  • 1/2 kg biscuiţi obişnuiţi
  • 2 ceşti cafea preparată
  • 1 ceaşcă zahăr pu­dră
  • 3 linguri cacao
  • zeamă de la 1/2 lămâie
  • 1 ceaşcă miez nucă măcinat

Ingrediente pentru crema:

  • 1 pa­chet margarină
  • 1 ceaşcă zahăr pudră

Mod de preparare:

Treci biscuiţii prin maşina de tocat, apoi adaugi peste ei zahărul pudră, cafea, cacao, zeama de lămâie şi amesteci până se omogenizează.

Intinzi o folie de celofan, presari nuca uniform, întinzi cu grijă pasta de biscuiţi, apoi pui margarina fre­cată cu zahărul pudră.

Rulezi cu atenţie prăjitura, fără să prinzi în interior folia de celo­fan. 0 ţii la rece pentru 3-4 ore, apoi o tai felii.

Rulada de biscuiti cu cafea si nuca

Rulada_de_biscuiti_cu_cafea_si_nuca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.