Rosii umplute in stil oriental

Printeaza

O reteta delicioasa de rosii umplute in stil oriental din: cuscus, morcovi, patrunjel, rosii, branza de vaci, stafide, suc de lamaie, chimen, sare si piper.

Ingrediente:Rosii umplute in stil oriental

  • 200 g cuşcuş instant
  • 2 morcovi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 8 roşii cărnoase
  • 250 g brânză de vaci
  • 100 g stafide
  • sucul de la 1 lămâie
  • chimen
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 180 °C. Se prepară cuşcuşul conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se cu¬răţă morcovii şi se taie mărunt. Se toacă pătrunjelul. Se spală roşiile şi se taie de ta fiecare un căpăcel. Se golesc ro­şiile de miez, care se toacă.

Se amestecă cuşcuşul cu morcovi, pulpă de roşii, brânză, stafide şi 1 lingură suc de lămâie. Se adau­gă chimen, sare şi piper.Se umplu rosiile cu amestecul de cuscus si se pun capacele. Rosiile se aseaza intr-o forma de sufleu unsa si se coc la cuptor circa 15 minute. Se scot si se stropesc cu restul de suc de lamaie.

Rosii umplute in stil oriental

Rosii umplute in stil oriental

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.