Rosii umplute cu pasta de branza

Printeaza

O reteta simpla de rosii umplute cu paste de branza din: rosii, branza de vaci, smantana, ceapa verde, patrunjel si sare.

Ingrediente:Rosii umplute cu pasta de branza

  • 8 roşii
  • 300 g brânză de vaci
  • 125 g smântână
  • 1 legătură de ceapă verde
  • pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală roşiile şi taie-le deasupra căpăcel. Cu ajutorul unei linguriţe, îndepărtează pulpa.

Aşază-le cu gura în jos să se scurgă. Separat, freacă brânza de vaci cu smântână.

Adaugă ceapa verde şi verdeaţa tăiată cât mai mărunt. Potriveşte gustul die sare. Umple roşiile, pune deasuprea căpăcelul şi lasă la rece minimum 15-20 de minute pentru a se întrepătrunde aromele.

Rosii umplute cu pasta de branza

Rosii umplute cu pasta de branza

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.