Rosii umplute cu carne de porc

Printeaza

Rosii umplute cu carne de porc din: rosii, usturoi, lamaie, menta, orez, carne de porc, unt, chimen, sare, piper.

Ingrediente:Rosii umplute cu carne de porc

  • 8 roşii mari
  • 2 căţei mari de usturoi
  • zeama unei lămâi
  • 2 linguri de mentă uscată

pentru umplutură:

  • 1 pahar orez
  • 200 g carne tocată de porc
  • 20 g unt
  • chimen măcinat
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Tăiaţi roşiilor căpăcele, scoăteţi-le miezurile şi înlăturaţi seminţele. Umpleţi roşiile, folosind şi miezurile; puneţi-le la loc căpăcelul, aşezaţi-le în cratiţă, acoperiţi-le cu sucul de roşii şi apă. Puneţi la cuptor timp de 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.