Roseberry lemonade

Printeaza

Roseberry lemonade din: capsuni, sirop de ghimbir, suc de lamaie, vodka, apa de trandafir, suc de cirese, nectar de coacaze.

Ingrediente:Roseberry lemonade

  • 2 căpşune
  • 15 ml sirop de ghimbir
  • 15 ml suc proaspăt de lămâie
  • 5 ml apă de trandafir
  • 40 ml vodkă
  • 40 ml suc de cireşe
  • 40 ml nectar de coacăze negre

 

Mod de preparare:

Pune prima oară frunzele de mentă în pahar şi presează-le uşor pentru o eliberare subtilă a aromelor. Adaugă fructele, siropul de zahăr şi sucul proaspăt stors de lime.

Cu un muddler (pisălog) presează bine fructele până ce tot sucul din ele este extras. Adaugă gheaţă crushed (zdrobită) 3/4 din pahar, sucul de afine şi mere, amestecă bine toată compoziţia cu o lingură.

La final completează paharul cu gheaţă.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.