Retete de post: Turta de verdeturi

Printeaza

O reteta de turta de verdeturi din: ierburi, cascaval vegetal, ceapa, ulei, seminte de coriandru, sare si piper.

Ingrediente:Turta de verdeturi

  • 500 g ierburi de primavara: leurda, macris, untisor, papadie, loboda etc.
  • 150 cascaval vegetal
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • un varf de lingurita seminte de coriandru macinate
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati, spalati si tocati marunt ceapa, dupa care caliti-o in ulei la foc mic 1-2 minute. Curatati si spalati ierburile, apoi caliti-le impreuna cu ceapa 4-5 minute la foc mic. Lasati-le sa se raceasca putin, apoi adaugati cascavalul dat pe razatoarea mare si coriandru macinat.

Potrivit de sare si piper, apoi puneti amestecul in doua castroane unse cu ulei. Puneti castroanele in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit spre mic circa 30 de minute. Scoateti-le din cuptor, lasati-le sa se raceasca putin, poi rasturnati-le pe farfurii. Serviti turtele de verdeturi calde.

Turta de verdeturi

Turta de verdeturi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.