Retete de post: Turta de verdeturi
PrinteazaO reteta de turta de verdeturi din: ierburi, cascaval vegetal, ceapa, ulei, seminte de coriandru, sare si piper.
- 500 g ierburi de primavara: leurda, macris, untisor, papadie, loboda etc.
- 150 cascaval vegetal
- 1 ceapa
- 3 linguri ulei
- un varf de lingurita seminte de coriandru macinate
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati, spalati si tocati marunt ceapa, dupa care caliti-o in ulei la foc mic 1-2 minute. Curatati si spalati ierburile, apoi caliti-le impreuna cu ceapa 4-5 minute la foc mic. Lasati-le sa se raceasca putin, apoi adaugati cascavalul dat pe razatoarea mare si coriandru macinat.
Potrivit de sare si piper, apoi puneti amestecul in doua castroane unse cu ulei. Puneti castroanele in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit spre mic circa 30 de minute. Scoateti-le din cuptor, lasati-le sa se raceasca putin, poi rasturnati-le pe farfurii. Serviti turtele de verdeturi calde.
Turta de verdeturi
Pofta buna!