Reţete de post: Ardei umpluti

Printeaza

Ardei umpluti

Ingrediente: Ardei umpluti

  • 8 ardei graşi mari
  • 3 cepe
  • 1 căpăţână usturoi
  • 1 kg roşii
  • 1 ceaşcă orez
  • 2 ceşti supă de legume
  • verdeaţa pătrunjel, mărar
  • sare
  • piper
  • zahăr
  • 1 pahar untdelemn

 

Mod de preparare:

Se toacă ceapa, se căleşte în ulei încins, se stinge cu supa de legumeSe adaugă orez, usturoi, piper, sare, zahăr, 0,5 kg roşii,se lasă să undească, acoperit pe foc mic, până se umflă orezul .

Se pregătesc ardeii de umplut  se scot cotoarele, se spală de seminţe se umplu ardeii cu orez, se căpăcesc cu felii de roşii.

Se unge o cratiţă cu ulei, se aşază ardeii cu gura în sus, se căptuşesc cu roşii, se pune puţină apă, se dau la cuptor molcomit 20 de minute. Se presară verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.