Retete culinare: Gulii umplute
PrinteazaO reteta de gulii umplute din: gulii, ceapa, ulei, carne tocata, supa de legume, ou, chimen, orez si cascaval.
- 8 gulioare
- 1 ceapa
- 2 linguri ulei
- 500 g carne tocata
- 1 l supa de legume
- 1 ou
- 1 lingura chimen
- 180 g orez fiert
- 4 linguri cascaval
Mod de preparare:
Se spala gulioarele, se decojesc si se taie capacelul se scobesc, astfel incat sa ramana de jur-imprejur o margine groasa de 0,5 cm. Se incinge uleiul si se caleste ceapa tocata urmata de miezul de gulii. Se sareaza, se pipereaza si se mai prajesc 4 minute.
Se adauga carnea tocata si se caleste impreuna cu legumele. Se adauga apoi 800 ml supa de legume si se lasa sa fiarba la foc moale 10 minute.
Gulii umplute
Pofta buna!