Retete culinare: Gulii umplute

Printeaza

O reteta de gulii umplute din: gulii, ceapa, ulei, carne tocata, supa de legume, ou, chimen, orez si cascaval.

Ingrediente:Gulii umplute

  •  8 gulioare
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 500 g carne tocata
  • 1 l supa de legume
  • 1 ou
  • 1 lingura chimen
  • 180 g orez fiert
  • 4 linguri cascaval

 

Mod de preparare:

Se spala gulioarele, se decojesc si se taie capacelul se scobesc, astfel incat sa ramana de jur-imprejur o margine groasa de 0,5 cm. Se incinge uleiul si se caleste ceapa tocata urmata de miezul de gulii. Se sareaza, se pipereaza si se mai prajesc 4 minute.

Se adauga carnea tocata si se caleste impreuna cu legumele. Se adauga apoi 800 ml supa de legume si se lasa sa fiarba la foc moale 10 minute.

Gulii umplute

Gulii umplute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.